14.4.2016

Kütahya Kent Konseyi Değerlendirme Toplantısı Dumlupınar Üniversitesi Konuk Evinde gerçekleştirildi. Kent Konseyi Değerlendirme Toplantısı Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunun konuşmaları ile başladı.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu toplantıda yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden itibaren katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini bunun bir sonucu olarak da uyum ve ahenk içinde çalıştıklarını, istişarenin önemli olduğunu ve birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkanım ayrıca bugüne kadar yapılan proje ve çalışmalarla ilgili Kütahya Kent Konseyi üyelerine değerlendirmelerde bulundu.
Kütahya Kent Konseyi Değerlendirme Toplantısına Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın ve Kent Konseyi üyeleri toplantıya katıldı.