22.4.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 80.Yıl Özel İdare Orta Okulu Müdürü Ufuk Zengin ve beraberindeki çocukları makamında kabul etti.
Öğrencilerle tokalaşıp sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu koltuğunu80. Yıl İlkokulu 6. ve 7.Sınıf öğrencileri Sude Naz Yıldırım ile Emin Mert Berbere devretti.
Öğrencileri tebrik edip hediye veren Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
80.Yıl Özel İdare Orta Okulu Müdürü Ufuk Zengin ile öğretmenleri Vildan Şentürk nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna günün anısına çiçek takdim etti.