23.4.2016

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 96. kuruluş yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kütahyada coşkuyla kutlandı.
Zafer Meydanı'nda düzenlenen törene Vali Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Bülent Tatkan, Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, protokol mensupları, kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu törende Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Bülent Tatkan ve Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu tarafından törene katılan çocukların bayramını kutlandı.
Günün anlam ve önemine dair şiirlerin okunmasının ardından Vali Sayın Şerif Yılmaz, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Bülent Tatkan ile Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu çeşitli spor branşlarında düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödüllerini verdi.
Kutlamalar öğrencilerin gösterileri ile sona erdi.