25.4.2016

Kütahyaspor normal süresi ve uzatmaları berabere sona eren müsabakanın penaltılarında Muğlaspor'u 8-7 yenerek 3. lige merhaba dedi.
Playoff maçı öncesinde Isparta Atatürk stadını hınca hınç dolduran Kütahyaspor taraftarları, 90 dakika boyunca şampiyonluk şarkıları söyledi.
Maçın son düdüğünün ardından coşkuyu arttıran Kütahyaspor taraftarları, sahaya inerek şampiyonluk sevincini futbolcularla birlikte yaşadı.

Kütahyaspor, aldığı galibiyet sonrası sahada büyük sevinç yaşayan futbolcular ve teknik yönetim ve taraftarlar, stadı adeta karnaval alanına çevirdi.

Kütahyasporun şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Kütahyaspor, taraftarların ve futbolcuların sevinç gösterilerine eşlik etti.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte sahaya inerek statta şampiyonluk kutlamalara katıldı. Taraftarlar Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Küthayspor, 8 yıl sonra büyük bir başarıya imza atarak sonrası Spor Toto 3. Ligine yükseldi.