26.4.2016

Kütahyasporumuza Play Off maçı öncesi destek yemeği veren Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu yemek sonrası yaptığı konuşmada 16;45 de şampiyon Kütahyaspor diyerek şampiyonluğu günler öncesinden ilan etmişti. Başkanımızın bu sözü üzerine Kütahyaspor yöneticilerinden Mustafa Ömür Kütahyasporun şampiyon olması halinde saati hediye olarak istediğini söylemiş ve Başkanımızdan söz almıştı.
Pazar günü oynanan Play Off maçında Kütahyasporumuzun yarım saat gecikmelide olsa şampiyon olması Şehri sevince boğarken verilen sözde yerini buldu. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahyaspor Yöneticisi Mustafa Ömüre saati ziyaret esnasında hediye etti. Ayrıca ziyarette Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım ve Kütahyaspor Yöneticisi Yasin Köksal da hazır bulundu.