29.4.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Milletvekillerimiz Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarıy'la Ankara'da bir araya geldi.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı'ya ilimizde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi ve çalışmaların hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi konusunda ayrıntılı görüşmeler gerçekleştirildi.
Başkanımız ziyaret esnasında; kentsel dönüşüm irtibat ofisi restorasyon çalışmaları, riskli alan ilan edilen alanlarda imar planı yapma yetkisinin belediye başkanlığımıza devredilmesi, rezerv yapı alan ilanı yapılacak bölgeler ve Bölcek rezerv yapı alanı mülkiyetinin Belediyemize devri konuları müzakere edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı; Belediye Başkanı ve Milletvekilleriyle birlikte birlik ve beraberlik içinde tam bir ekip ruhuyla hareket ederek bu kadronun Kütahya'ya önemli katkılar sağlayacağını söyledi.