2.5.2016

Zafer Kalkınma Ajansının 2016 Yılının 5. Yönetim Kurulu Toplantısı Afyonkarahisarda gerçekleştirildi.

Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, , Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa illeri Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.

Toplantı Güdümlü Projeleri, Program İlerleme Raporları, Program Kapanış Raporu, 2016 Yılı Mali Destek Programları Banka İşbirliği Protokolü, 2015 Yılı Bağımsız Denetim Raporu, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetleri ve 2016 Yılı Mart Ayı Gelir-Gider Cetveli konularının görüşülüp karara bağlanması ile sona erdi.