2.5.2016

Zafer Kalkınma Ajansının Operasyon Faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu (TR33 Bölgesindeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu) İşbirliği Protokol İmza Töreni Afyonkarahisarda gerçekleştirildi.

Korel Termal Otelde düzenlenen İşbirliği Protokol İmza Törenine Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu,Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, AB Delegasyon Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölümü Başkan Yardımcısı Virve Vimpara, ÇSGB Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Burak Çağatay Doğan, Afyonkarahisar, Uşak ve Manisa İllerinin Belediye Başkanları, Üniversite Rektörleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları, İlçe Kaymakamları, üst düzey yöneticileri ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Konuşmaların ardından Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerindeki üniversiteler, ticaret ve sanayi odaları, organize sanayi bölgeleri, çalışma ve iş kurumu il müdürlükleri, kaymakamlıklar, sendikalar ve belediyeler arasında protokol imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından Vali Sayın Şerif Yılmaz Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu na plaket verdi.
Tören Bölgesel İnsan Kaynakları Geliştirme Merkezi Yapılanması ve Yol Haritası konulu panel ile sona erdi.