4.5.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Mayıs Ayı toplantısını 03.05.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkan Vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisinin 05.04.2016 tarih ve 136 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen Şehrimizin Kırkıllı Mahallesinde bulunan 1. Dar Sokak isminin değiştirilmesi ile Şehrimizin muhtelif mahallelerinde bulunan isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi konusu, 05.01.2016 tarih ve 07 sayılı Meclis Kararıyla amblem/logo tasarımı yapılmış, fakat uygun amblem/logo bulunamamıştır. Daha fazla eserin katılımını sağlamak ve profesyonelliği artırmak amacıyla yeni bir amblem/logo tasarım yarışması yapılması konusu, Belediye Meclisimizin 05.04.2016 tarih ve 164 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen, Bülent CIRIKın Osmanlı Belgelerinde Kütahya adlı kitabının basılması konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık,Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş,Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.