12.5.2016

Kütahya Belediyemizin katkıları ile Kütahya Valiliği ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Arası Engelsiz Kadraj Kısa Film Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Umut adlı kısa filmi ile 2nci olan Antalya Murat Paşa Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Mete Yakup Fıratın ödülünü Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunun elinden aldı.

Jürilerin plaketlerini ise İl Milli Eğitim Müdür vekili Hamdi Sarıöz takdim etti.

Ödüllerin takdim edilmesinin ardından ilk 3e giren kısa filmler izleyiciler ile birlikte izlenildi.

Kütahya Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Vali Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu,Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdür vekili Hamdi Sarıöz, STK Temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.