18.5.2016

18 Mayıs 1956 yılında yayın hayatına başlayan Ekspres Gazetesi 60ıncı yılını kutladı.
Kutlama programına Vali Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahyalı işadamları, STK Temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.
Ekspres Gazetesi 60ıncı yılının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu bu vesileyle de Ekspres Gazetesi kurucusu Nuri Sarıışıkı rahmetle anıyorum dedi.

18 Mayıs 1956 yılından bu güne dek yayımlanmış gazetelerin de sergilendiği kutlama programında Ekspres Gazetesinin 60ıncı yıl pastasını Semra Sarıışık Tozaraydın ile Nadi Sarışık, Vali Sayın Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu beraber kestiler.