26 Eylül 2019 Perşembe

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 25 Eylül 1 Ekim İtfaiye Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret etti.
İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü Nihat SALTIK ve ekibi Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret ederek İtfaiye Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile 7/24 çalışmalarını sürdüren itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını tebrik etti.
Ziyarette İtfaiye Müdürü Nihat SALTIK ve ekibine Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ eşlik etti.
İtfaiye Haftası etkinlikleri bugün Saat 18:00’da Sera AVM’de düzenlenecek olan Fotoğraf Sergisi açılışı ile devam edecek.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 977