30 Temmuz 2021 Cuma

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Başkan Işık, cuma namazının ardından Servi Mahallesinde bulunan esnaflarla ve vatandaşlara sohbet etti.

Her fırsatta vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cuma Namazının ardından Servi Mahallesinde bulunan esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen Başkan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti.
Esnafların ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Işık, Kütahyalıların hizmetin en kalitelisini hak ettiğini söyledi. Esnaflarımıza işlerinde hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Işık, bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştireceklerini ifade etti.

Esnaf ziyaretinin ardından, Gaybiefendi Mahallesi Bekir Avlupınar Caddesi üzerinde Diyetisyen Gökçe Nur Lahaçlar tarafından faaliyete açılan, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı ofisinin açılışına katılan Başkan Işık, İşletmenin ilimize ve işletme sahibine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 878