2 Haziran 2022 Perşembe
Kütahya Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri İl Müdürü Hacer Baykan ve berberindeki heyet, Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette her iki müdürlüğün yapacağı iş birliktelikleri görüşüldü. Kütahya Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri İl Müdürü Hacer Baykan, Sosyal Çalışmacı Sercan Aslan, Pedagog Hatice Kübra Kaymak ve Psikolog Rahime Öztürk, Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ve müdürlük çalışanlarını ziyaret etti.
Ziyarette Kütahya Adli Destek ve Mağdur Müdürlüğü hakkın bilgiler verilirken, her iki müdürlüğün yapacağı çalışmalar ve iş birliktelikleri görüşüldü.
Yapılan görüşmede Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak, her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirterek, yapılan ziyaret için teşekkür etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 469