29 Ağustos 2022 Pazartesi
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti. Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde Kütahya’da gerçekleşecek olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 25. Başkan Kurulu öncesinde, TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.
25. TGK Başkanlar Kurulunu Kütahya’da yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Başkan Kolaylı, üç gün süre ile hem Kütahya’yı yakından tanıma fırsatı bulacaklarını hem de gazetecilerin sorunlarını masaya yatıracaklarını söyledi.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen gazetecileri Kütahya’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Işık, gazetecilerin Kütahya’yı tanımak için iyi bir fırsat yakaladıklarını ifade ederek, hoş geldiniz dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 381