6 Temmuz 2023 Perşembe

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, içerisinde yer alacağı kapalı otopark ve modern donatılarıyla şehrimize değer katacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrimizin simgesi Ulu Cami’nin dünyaya açılmasını sağlayacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar, yaşanan yağışlı dönemin sona ermesinin ardından tüm hızıyla sürüyor. Temel kazısı imalatlarının sona erdiği proje alanında 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın altında yer alacak kapalı otoparkın betonarme ve döşeme işlemleri devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, projeyi mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak hem kapalı otoparkıyla hem de esnaflarımız için oluşturulacak modern donatılarıyla şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılanacağını söyledi.

Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnaflarımız mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak. Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigârı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.
Görüntülenme sayısı: 400