15 Temmuz 2023 Cumartesi

Kütahya Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma programına katıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı ve il protokolü, Hava Şehitliği ve Polis Şehitliği’nde düzenlenen anma programına katıldı. Şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakan Başkan Vekilimiz Damcı, şehitlerimiz için dua etti. İl Müftülüğü görevlileri ve öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim okunan şehitliklerde, ülkemiz için canını feda eden şehitlerimiz için dua edildi.

Şehitliklerde düzenlenen anma programının ardından 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidan dikim etkinliği düzenlendi. Fidan dikiminin ardından Başkan Vekilimiz Damcı, Ulu Cami’de İl Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programına katılarak demokrasi şehitlerini andı.
Görüntülenme sayısı: 373