20 Temmuz 2023 Perşembe

Kütahya şehir merkezinin tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkartacak olan Çamlıbahçe Parkı Projemizde çalışmalar hızla ilerliyor. Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışanlarımıza kolaylıklar diledi.

Kütahya şehir merkezinde yer alan tarihi Kütahya Lisesi ve Adliye Binası ile çevresindeki tarihi yapıların yeniden gün yüzüne çıkartılması için Çamlıbahçe Park alanındaki yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık beraberinde Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir ve ilgili birim müdürlerimizle birlikte park yapım sahasında incelemelerde bulundu. Parkın tamamlanması ile birlikte şehir merkezinin çehresinin değişeceğini belirten Başkanımız Işık, çevresinde tarihi yapılarında olduğu Çamlıbahçe Park alanının Kütahya’nın tarihi bir değeri olduğunu ve bu değere belediye olarak sahip çıktığımızı ifade etti.
Görüntülenme sayısı: 2275