21 Temmuz 2023 Cuma

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kanal Kütahya Projemizde çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Şehrimizde hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanları artırmak için çalışan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan Kanal Kütahya’daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Piknik alanları, çocuk oyun alanları, skate park, kafe ve restoranlar, zorbing alanı, spor tesisleri, bungalov evler gibi farklı sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje sosyal yaşam için tüm özelliklerini bir arada vatandaşlarımıza sunacak.
Görüntülenme sayısı: 415