27 Temmuz 2023 Perşembe

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Uşak Egem TV ve BRTV ekranlarında yayınlanan Bölgenin Gündemi programında şehrimize değer katacak projeleri anlattı.

Ortaya koyduğu projelerle bölgemize ve ülkemize örnek olan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Uşak Egem TV ile BRTV’de yayınlanan Bölgenin Gündemi programına konuk olarak şehrimize değer katacak projeleri yerinde anlattı. Şehrimizin geleceğine yön verecek birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve bu yöndeki çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkanımız Işık, farklı bir kimliğe bürünen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nı, önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’ni ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Yöresel Ürün Çarşısı’nı Uşak Egem TV ile BRTV izleyicileri için anlattı.

Programda ayrıca 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı, Kütüphane ve Kültür Merkezi, Kanal Kütahya, Çamlıbahçe Parkı projelerine de değinen Başkanımız Işık, şehrimiz ve şehrimizde yaşayan değerli hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Görüntülenme sayısı: 414