28 Temmuz 2023 Cuma

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Muharrem ayı iftarında bir araya geldi.

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Muharrem Orucu tutan hemşehrilerimiz, Kütahya Belediyemizin Bengisu Sosyal Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinde buluştu. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı ve Ertuğrul Cevahir, Kütahya Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan ve davete katılan hemşehrilerimiz, yapılan duaların ardından oruçlarını açtı.

Düzenlenen iftar yemeği vesilesiyle hemşehrilerimizin Muharrem ayını tebrik eden Başkanımız Işık, bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize bereket ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.
Görüntülenme sayısı: 320