1 Ağustos 2023 Salı

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Ziraat Mahallesi’nde ve Kütahya Şehir Hastanesi bölgesinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerini inceledi.

Ulaşım ve üstyapı imalatlarıyla önemli hizmetleri şehrimize kazandıran Kütahya Belediyemiz, Ziraat Mahallesi’nde ve kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Kütahya Şehir Hastanesi bölgesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için ekiplerimizin çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Ziraat Mahallesi’ndeki Ray Sokağı da tamamen asfaltlayan ekiplerimiz, hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmaları için planlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.
Görüntülenme sayısı: 324