2 Ağustos 2023 Çarşamba

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Evliya Çelebi Mahallemizde bulunan ve açılış için son hazırlıkların yapıldığı Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın göreve gelmesiyle yer tahsisi sağlanan ve ardından yapımı tamamlanan Millet Bahçesi’nin Kütahya Belediyemize devrinin gerçekleşmesiyle başlatılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Millet Bahçesi’nin içerisinde yer alan Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi ve Etüd Salonu’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, şehrimiz adına önemli bir kazanımı gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Millet Bahçesi kapalı otopark, mesire alanları, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, yürüyüş yolları ve spor alanlarıyla şehrimizin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
Görüntülenme sayısı: 977