8 Ağustos 2023 Salı

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyemiz tarafından tarihi gün yüzüne çıkartacak şekilde projelendirilen Çamlıbahçe Parkı’ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Şehir merkezinde yer alan tarihi Yeşil Cami, Kütahya Lisesi ve Adliye Binası ile çevresindeki tarihi yapıları gün yüzüne çıkartacak şekilde Kütahya Belediyemiz tarafından projelendirilen Çamlıbahçe Parkı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarda gelinen son durumu yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, en kısa sürede bu alanın şehrimize yakışan bir şekilde hemşehrilerimize kazandırılacağını söyledi.

Çamlıbahçe Parkı tamamlandığında hem bölgedeki tarihi yapılar gün yüzüne kavuşacak hem de hemşehrilerimiz için yeni bir nefes alanı oluşturulmuş olacak.
Görüntülenme sayısı: 431