10 Ağustos 2023 Perşembe

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi ekiplerimiz tarafında genişletilen ve sıcak asfalt serim çalışmalarının başlatıldığı Eken Paşa Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Önümüzdeki günlerde açılması planlanan Kütahya Şehir Hastanesi’ne ulaşımın rahatlatılması için mesai harcayan Kütahya Belediyesi ekiplerimiz, Eken Paşa Caddesi’nin genişletilmesinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Şehir Hastanesi’ne ulaşım için ekiplerimizin özverili çalışmalarının devam ettiği ifade etti.

Bölgedeki esnaflarımız ve hemşehrilerimizle de sohbet eden Başkanımız Işık, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.
Görüntülenme sayısı: 288