11 Ağustos 2023 Cuma

Hakkâri Valiliği’ne atanan Kütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a veda ziyaretinde bulundu.

Valiler kararnamesinin Resmî Gazete’de yayımlanmasının ardından Kütahya Valiliği görevinden Hakkâri Valiliği’ne atanan Ali Çelik, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a veda ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı teşekkürlerin edildiği ziyarette Vali Ali Çelik, yaklaşık 3 buçuk yıllık sürede Belediye Başkanımız ile birlikte, uyumlu bir mesai birlikteliği geçirdiklerini söyleyerek, Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a Kütahyalı hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarını arz etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, uyum içerisinde çalışmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Vali Ali Çelik’e Kütahya’ya yapmış olduğu hizmetler ve katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

Görüntülenme sayısı: 488