15 Ağustos 2023 Salı

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Şehir Hastanesi bölgesinde ekiplerimizin yürüttüğü kaldırım çalışmalarını inceledi.

Önümüzdeki günlerde açılması planlanan Kütahya Şehir Hastanesi’ne ulaşımın rahatlatılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi ekiplerimiz, Nafia Garaj Yolu ve Eken Paşa Caddesi’ne yapılan genişletme ve asfalt çalışmalarının ardından kaldırım mesaisine başladı. Yapılan imalatları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, ekiplerimizin yürüttüğü özverili çalışmaların vaktinde tamamlanacağını belirtti.

Kütahya Belediyesi olarak gereken tüm çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkanımız Işık, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledi.
Görüntülenme sayısı: 306