22 Ağustos 2023 Salı

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimizi, “Büyüklerimize Vefa, Ilıca’da Sefa” diyerek Sarıkız Kadınlar Hamamı’nda misafir etmeye devam ediyoruz.

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ülkemize örnek olan Kütahya Belediyemiz, “Büyüklerimize Vefa, Ilıca’da Sefa” projesiyle 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimizi Ilıca’daki Sarıkız Kadınlar Hamamı’nda misafir etmeye devam ediyor. Belediyemizin organizasyonuyla bir araya gelen 65 yaş ve üzeri kadın vatandaşlarımız, Ilıca’da unutulmaz bir gün yaşadı. Kendileri için özel hazırlanan hediyeleri takdim edilen kıymetli büyüklerimiz, hem Ilıca’nın temiz havasında oksijene doydu hem de şifalı sularından nasiplendi.

Etkinliğe katılan hemşehrilerimiz, düzenlenen anlamlı organizasyon için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 435