23 Ağustos 2023 Çarşamba

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kanal Kütahya’daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrimizde hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanları artırmak için çalışan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan Kanal Kütahya’daki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Piknik alanları, çocuk oyun alanları, skate park, kafe ve restoranlar, zorbing alanı, spor tesisleri gibi farklı sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje alanında bungalov evler ve tesis binası için temeller atıldı. İstinat duvarlarının da tamamlanma aşamasına geldiği Kanal Kütahya’da, sosyal yaşam için birçok özellik hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.
Görüntülenme sayısı: 498