24 Ağustos 2023 Perşembe

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden hemşehrilerimizi şehrimize dönüşte Belediye Hizmet Binamızın önünde karşıladı.

Sosyal Belediyecilik faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kütahya Belediyemiz, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında gezilere devam ediyor. Bursa gezisine katılan hemşehrilerimiz, Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, 'Panorama 1326 Bursa' Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok tarihi ve kültürel yeri gezmenin keyfini çıkardı.

Gezi dönüşünde hemşehrilerimizi Belediye Hizmet Binamızın önünde karşılayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, vatandaşlarımız için bu ve bunun gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Geziye katılan hemşehrilerimiz, böylesine anlamlı bir organizasyon için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 651