25 Ağustos 2023 Cuma

Kütahya Belediyemiz tarafından Kütahya Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak için projelendirilen Ali Candan Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı.

Kütahya Belediyesi ekiplerimiz, Kütahya Şehir Hastanesi bölgesindeki ulaşımı rahatlatmak için yol yapım ve genişletme çalışmalarını sürdürürken Millet Bahçesi ile Şehir Hastanesi arasındaki Ali Candan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Ali Candan Caddesi’ndeki yağmur suyu hattıyla birlikte altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı imalatlarına başlayan belediye ekiplerimiz, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacak.

Kütahya Belediyemiz, vatandaşlarımızın talepleri ve şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.
Görüntülenme sayısı: 393