26 Ağustos 2023 Cumartesi

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla çocuklarımız için ücretsiz düzenlenen ve ağustos ayı boyunca süren “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliğinin coşkusu Zafer Meydanı’nda son kez yaşandı.

Türkiye’ye örnek olan ve her yaş grubundan hemşehrimize hitap eden etkinlikleri hayata geçiren Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla çocuklarımız için ücretsiz düzenlenen ve ağustos ayı boyunca süren “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliği, Zafer Meydanı’nda son kez düzenlendi. Zafer Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında çocuklarımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, minik misafirlerimizle ve aileleriyle vakit geçirerek hediyelerini takdim etti. Şenlikte çocuklarımıza ve ailelerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden Başkanımız Işık, bu ve buna benzer etkinlikleri hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Ücretsiz olarak düzenlenen şenlikte Kütahya Belediyemiz, şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır, çeşitli ikramlar ve yarışmalarla sevimli ziyaretçilerimizi hem doyasıya eğlendirdi hem de sevdikleri tatları bulma fırsatı sundu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 325