29 Ağustos 2023 Salı

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Yenişehir Kaymakamlığı’na atanan Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney onuruna verilen veda gecesine katıldı.

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yenişehir Kaymakamlığı’na atandı. Şehrimizden ayrılacak olan ve yeni görevine başlayacak olan Mustafa Güney onuruna Bi Tebessüm Down Cafe’de veda gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye eşi Fatma Işık ile birlikte katılan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Sayın valimizle çok güzel bir 4,5 yıl geçirdik. İnşallah dostluğumuz makamlar bitse de devam edecek. Hakkınızı helal edin. Biz sizlerden çok güzel işler gördük, destek gördük. İnşallah gittiğiniz yer sizden en iyi şekilde yararlanacak” ifadelerini kullandı.

Nezaketi için Başkanımız Işık’a teşekkürlerini ileten Vali Yardımcısı Güney, “Alim Başkanım çok mütevazi ve bizim işlerimize çok yardımcı oldu ki kendisi insanların görebileceği makamları gördü de geldi. Bizlere belediye başkanı gibi değil, her zaman bir arkadaş gibi bir kardeş gibi davrandı. 4,5 yıl boyunca güzel işler yaptık. Kendisine ve sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Görüntülenme sayısı: 653