29 Ağustos 2023 Salı

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimizi, “Büyüklerimize Vefa, Ilıca’da Sefa” diyerek Ilıca’daki Sarıkız Kadınlar Hamamı’nda misafir etmeyi sürdürüyoruz.

Hayata geçirdiği birçok sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye’ye örnek olan ve şehrimizde sosyal belediyecilik anlayışını yerleştiren Kütahya Belediyemiz, “Büyüklerimize Vefa, Ilıca’da Sefa” projesiyle 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimizi Ilıca’daki Sarıkız Kadınlar Hamamı’nda misafir ediyor. Belediyemizin organizasyonuyla bir araya gelen 65 yaş ve üzeri kadın vatandaşlarımızı Ilıca’da yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın eşi Fatma Işık, büyüklerimizle tek tek ilgilenerek yaşadıkları unutulmaz güne ortak oldu. Etkinlik süresince hemşehrilerimizin taleplerini de dinleyen Başkanımız Işık’ın eşi Fatma Işık, büyüklerimizin hayır duasını aldı.

Etkinliğe katılan hemşehrilerimiz, düzenlenen anlamlı organizasyon için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Görüntülenme sayısı: 373