30 Ağustos 2023 Çarşamba

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Büyük Taarruz’un 101. Yılı Etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu törenine katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı 101. Yıl Etkinlikleri, Zafer Meydanı tören alanında Vali Musa Işın, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Tören alanındaki programın ardından Vali Musa Işın, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte Valilik Makamında tebrikleri kabul etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 394