30 Ağustos 2023 Çarşamba

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden hemşehrilerimizi şehrimize dönüşte Belediye Hizmet Binamızın önünde karşıladı.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri şehrimizde yaşayan her hemşehrimizin gönlüne girmeyi başaran Kütahya Belediyemiz, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında kültür gezilerine devam ediyor. Yapılan çekiliş sonucu talihli hemşehrilerimiz, Bursa gezisinde tarihi Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, 'Panorama 1326 Bursa' Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok yeri gezmenin keyfini çıkardı.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın gezi dönüşünde Belediye Hizmet Binamızın önünde karşıladığı hemşehrilerimiz, sevgi gösterilerinde bulundukları Başkanımız Işık’la sohbet etti, şükranlarını sundu. Hemşehrilerimizden gelen her talebi önemsediklerini belirten Başkanımız Işık, Kütahya Belediyesi olarak etkinliklerimizin devam edeceğini söyledi.

Geziye katılan hemşehrilerimiz organizasyon için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 1713