4 Eylül 2023 Pazartesi

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın önemli dönüşüm projeleri arasında gösterdiği İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın çok önemsediği ve Kütahya Belediyemizin önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalarda beton blokların montaj işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan montajlarla birlikte iyice şekillenmeye başlayan İnköy Küçük Sanayi Sitesi, hem hemşehrilerimizin hem de sanayi esnaflarımızın yüzünün güleceği çok önemli bir eser olarak şehrimize kazandırılacak.

1 milyon 150 bin metrekare alan üzerine yapılan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin ilk etabında 530 iş yeri ve sosyal donatı alanları yer alacak.
Görüntülenme sayısı: 1179