11 Eylül 2023 Pazartesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası kutlama programı, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolünün katılımıyla Milli Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, Akkent Mahallesi’ndeki Milli Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu’nda gerçekleştirilen programla başladı. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen ve İlköğretim Haftası’nı kutlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, eğitimin bir gün değil hayat boyu devam ettiğini belirterek öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir yıl diledi.

Program, Linyit İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin gösterisi ve ilkokul öğrencilerinin şiir okumasının ardından Kütahya Valisi Musa Işın, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolünün sınıfları ziyaret ederek öğrencilere başarılar dilemesiyle sona erdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası kutlama programına; Kütahya Valisi Musa Işın, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, şube ve kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Görüntülenme sayısı: 396