14 Eylül 2023 Perşembe

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda kategorilerinde Türkiye birincisi olarak şehrimizi gururlandıran Hesna Nur Arslan ve Sevimnur Küçüktekinden’i makamında kabul etti.

5-7 Haziran 2023 tarihinde Nevşehir’de düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Kızlar 100 Metre ve Uzun Atlama kategorilerinde Türkiye birincisi olan Hesna Nur Arslan ile Yıldız Kızlar 300 Metre kategorisinde Türkiye birincisi olan Sevimnur Küçüktekinden’in önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Başkanımız Işık, şehrimizi gururlandıran sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerine teşekkürlerini iletti.

Kütahya Belediyesi olarak spora ve sporculara desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Başkanımız Işık, Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu Müdürü Mustafa Çolak, Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Erdoğan Taştan, Hesna Nur Arslan ve Sevimnur Küçüktekinden’e teşekkür belgesi takdim etti.
Görüntülenme sayısı: 317