10 Ekim 2023 Salı

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, açılış için son hazırlıkların yapıldığı Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Şehrimizin geleceği için yaptığı yatırımları birer birer hayata geçiren Kütahya Belediyemiz, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda sona yaklaştı. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılacak olan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkanımız Işık, önemli bir yatırımı şehrimize kazandıracak olmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.

İncelemelerde Başkanımız Işık’a eşlik eden Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı gibi önemli bir eseri Kütahya’mıza kazandırdığı için Başkanımız Işık’a teşekkürlerini iletti.

İncelemelerde Başkanımız Işık’a; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk de eşlik etti.
Görüntülenme sayısı: 1932