15 Ocak 2024 Pazartesi

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, şehrimizde yaşayan şehit ailelerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, ilk olarak Şehidimiz Hasan Yaşar’ın eşi Canan Yaşar ve çocukları Ecrin ile Melek Nur’u evlerinde ziyaret etti. Ardından Şehidimiz Hasan Kahramn’ın eşi Büşra Kahraman ve oğlu Gökalp’e misafir olan Başkanımız Işık, şehit ailelerimize Türk Bayrağımızı ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hediye etti.

Kütahya Belediyesi olarak ellerinden gelen her türlü desteği ve hizmeti kendilerine vermekten onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Başkanımız Işık, şehitlerimizin emanetinin baş tacı olduğunu belirterek misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 319