3 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Belediye Kütahyaspor’umuzun bir üst tura yükseldiği Silivrispor maçını hemşehrilerimizle birlikte takip etti.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off oynamaya hak kazanan Belediye Kütahyaspor’umuz, Play-Off 1. Tur maçında deplasmanda Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Belediye bahçesindeki dev ekrandan canlı yayınlanan maçı hemşehrilerimizle birlikte takip eden Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, mücadelenin penaltılara kalan kısmını belediye meclisinde verdiği arada izledi.

Büyük heyecana sahne olan penaltılar sonucu Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, takımımızın bir üst tura yükselmesinin sevincini mecliste yaşadı. Takımımızı tebrik eden Başkanımız Kahveci, şehrimizi sevindirecek sonuçların devam etmesi temennisinde bulundu.
Görüntülenme sayısı: 157