18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kütahya Belediyemiz tarafından Kızılay Kan Merkezi'nde düzenlenen kan verme etkinliği çerçevesinde Başkanımız Eyüp Kahveci hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Kahveci, etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek, kan bağışının hayati öneme sahip olduğunu bir kez daha vurguladı.

Başkanımız Kahveci, "Her bir bağış, bir can demektir. Bugün burada toplanarak dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza minnettarız" şeklinde konuştu. Etkinlik boyunca, Kızılay yetkilileri tarafından kan bağışının önemi ve süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Başkanımız Kahveci etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, "Gelecekte de bu tür etkinliklerle halkımızı bir araya getirmeye ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 140