27 Mart 2026 Cuma
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin üretim kapasitesini ve ekonomik gücünü artıran önemli sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulunarak, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.Bu kapsamda Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve NG Grup Şirketlerinin Kurucusu Nafi Güral ile görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde; şehrimizin sanayi potansiyeli, üretim kapasitesi ve istihdama yönelik katkılar ele alındı.
Gerçekleştirilen istişarelerde, yerel yönetim ile sanayi kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulanırken, şehrimizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya’mızın üretim gücünü daha da ileri taşımak adına her zaman iş dünyasıyla güçlü bir iletişim içerisinde olacağını ifade etti.
Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Nafi Güral ve Rıza Güral’a teşekkür eden Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin kalkınma yolculuğunda kamu ve özel sektörün el ele vererek daha güçlü adımlar atacağına inandığını belirtti.
Ziyaretler, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Görüntülenme sayısı: 113




