4 Temmuz 2026 Cumartesi

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Kent Konseyi tarafından Germiyan Sokak'ta düzenlenen aşure dağıtım programına katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Muharrem ayı kapsamında düzenlenen programda vatandaşlarımıza aşure ikram edilirken, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci de vatandaşlarımızla sohbet ederek bereketi paylaştı.

Programın ardından Germiyan Sokak'ta kurulan Kütahya Yöresel Lezzetler ve El Sanatları stantlarını ziyaret eden Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, üreticilerimiz ve esnaflarımızla görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. El emeği ürünleri inceleyen Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, yerel üretimin, geleneksel el sanatlarımızın ve kültürel değerlerimizin yaşatılmasının önemine bir kez daha dikkat çekti.

Vatandaşlarımızla samimi sohbetler gerçekleştiren Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya'mızın tarihi ve kültürel mirasını geleceğe taşımak, yerel üreticilerimizi desteklemek ve şehrimizin sosyal yaşamını güçlendirmek adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Programa Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Görüntülenme sayısı: 59