16 Temmuz 2026 Perşembe

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı kapsamında düzenlenen anma programları, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Anma programı kapsamında Ulu Cami önünde bir araya gelen il protokolü ve vatandaşlarımız, ellerinde Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşüne katıldı. Ulu Cami'den başlayan yürüyüş, Zafer Meydanı Valilik önünde son bulurken, vatandaşlarımız milli birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşattı.

Yürüyüşün ardından Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti programına katılan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, yaptığı konuşmada 15 Temmuz'un milletimizin iradesine, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıktığı özel bir tarih olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, o gece milletimizin hiçbir ayrım gözetmeden tek yürek olduğunu, ülkesine ve demokrasisine sahip çıkarken büyük bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bıraktığı emanetin ancak birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla korunabileceğini vurgulayan Başkanımız Eyüp Kahveci, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütahya Valisi Musa Işın'ın koordinasyonunda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, dualar ve çeşitli anma etkinlikleriyle devam etti. Demokrasi Nöbeti kapsamında gerçekleştirilen programda gece 00.13'te salalar okundu.

#İradeBizimZaferBizim
Görüntülenme sayısı: 69