2 Kasım 2026 Pazartesi
Kütahya Belediyemiz tarafından Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Arafta” adlı tiyatro oyunu, Belediye Başkan Yardımcımız Himmet Sarıyar ve vatandaşlarımızın katılımıyla Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde sahnelendi.Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatromuz tarafından sahneye taşınan, Yasin Namaz’ın yazıp yönettiği “Arafta” adlı oyun, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatırasını ve savaşın insan hayatında bıraktığı derin izleri konu aldı. Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünde, bağımsızlığımızın hangi fedakarlıklarla kazanıldığını bir kez daha hatırlatan oyun, etkileyici anlatımı ve oyuncularımızın başarılı performanslarıyla tam not aldı.
Belediye Başkan Yardımcımız Himmet Sarıyar, gösterimin ardından tiyatro ekibimizi emeklerinden dolayı tebrik ederek, milli ve manevi değerlerimizin sanat aracılığıyla gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.
Kütahya Belediyemiz, Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatan, tarih bilincini güçlendiren ve vatandaşlarımızı sanatla buluşturan kültürel etkinliklerini sürdürecek.
Görüntülenme sayısı: 45



